windvd4 no longer work in winxp pro

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by eva2000, Aug 20, 2002.

  1. eva2000

    eva2000 Guest

    Originally i had

    P4 1.8A/P4S333
    2 x 512MB Samsung PC2700 ddram
    64MB Leadtek GF4 Ti4200 TD video card
    Pioneer 16x 106s dvd-rom with 1.22 region free patch
    winxp pro and running windvd4 and dvdgenie

    now i was always able to watch anyy region dvds, 1,2 and 4 etc

    however, i replaced my CPU, motherboard and video card and memory and freshly installed a different copy of winxp pro (i bought another winxp pro license)

    P4 2.26B
    Abit BD7-II
    2 X 512MB Corsair xms3200PT ddram
    128mb Xmicro GF4 Ti4200 VIVO video card
    Pioneer 16x 106s dvd-rom with 1.22 region free patch
    winxp pro and running windvd4 and dvdgenie

    but now whenver i launch windvd4 by itself or from dvdgenie, i get repeatedly prompted for region selection in windvd4... if i select region and click okay, all it does it popup the region selection dialogue again... select region again and it prompts for the region selection again...

    if i use Powerdvd there is not problem... but before i swapped my hardware windvd4 worked fine... and it works fine on my other pc running the same pioneer drive but with windvd 3

    P4 1.6A/8SRX
    2 x 512MB Corsair xms2700
    64MB Leadtek GF4 Ti4200 TD
    Pioneer 16x 106s dvd-rom with 1.22 region free patch
    winxp pro and running windvd3 and dvdgenie

    any ideas why windvd4 is repeatedly always prompting me for region selection in windvd4 and never actually plays any of my region 1 or 4 dvds ?

    thanks
     
  2. eva2000

    eva2000 Guest

    screen cap of what i continuously get prompted for when i launch windvd4 by itself or from dvdgenie 4.10
     
  3. eva2000

    eva2000 Guest

    i noticed for some reason my LiteON 32x cd-rw drive has got a region tab in hardware devices and my Pioneer 16x 106s 1.22 region free patched dvdrom is missing a region tab
     
  4. eva2000

    eva2000 Guest

    pioneer 16x 106s missing region tab