System Properties

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Bman, Feb 25, 2006.

  1. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Alright, I customized it, got the "support information" showing and changed and all, but I can't get that pic to change, or add one.....I made a .bmp and placed it in system32....what am I doing wrong?
     
  2. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
  3. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Yes, I knew how to do it, the picture does not show up.
     
  4. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Did you name it OEMLOGO.BMP, it's very strict on that. Also, is it smaller than 200 pixels square?
     
  5. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Oh, I named it oemlogo.bmp
     
  6. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Nermind, still dosent work...wth
     
  7. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    Which folder did you save it in? Is your oeminfo.ini showing?
     
  8. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    oeminfo.ini is showing, there both in /system32
     
  9. madmatt

    madmatt Bow Down to the King Political User

    Messages:
    13,312
    Location:
    New York
    Are you saving oemlogo.bmp as a Windows, 24b bitmap?
     
  10. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    does it have to be
     
  11. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    *nods*
     
  12. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    damb, alright thanks!
     
  13. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
  14. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    That's great, thanks!
     
  15. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Any luck?
     
  16. Bman

    Bman OSNN Veteran Original

    Messages:
    8,799
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Yea, that was the problem.

    Worked great now
     
  17. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Glad it worked out, what were you doing wrong?