Problem with window media player 9

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by FoSsiL, Apr 30, 2003.

  1. FoSsiL

    FoSsiL Guest

    My problem is that, when watching avi(divx) files, window media seem to us 90-100% of my cpu power and i got nothing running it the background. I later tried other players like bsplayer and it seem to run fine. I want to know whats wrong with my wmp9 and how to fix this issue.
     
  2. Shamus MacNoob

    Shamus MacNoob Moderator Political User

    Messages:
    4,199
    Location:
    L'Ile Perrot Quebec
    WMP has always been a hog on resources

    :)
     
  3. Deeptrance

    Deeptrance Guest

    What are your computers specs?
     
  4. Shamus MacNoob

    Shamus MacNoob Moderator Political User

    Messages:
    4,199
    Location:
    L'Ile Perrot Quebec

    Dell Dimension 8200 - Pentium 4 2.0ghz - 256 PC-800 RDRAM - Geforce 3 Ti500 64MB

    its in his sig
     
  5. FoSsiL

    FoSsiL Guest

    thanks for replying, but i fix the problem i was getting. It turns out that all i needed was ffdshow codec =)

    haha damn ppl dont see my spec. hmmm maybe i should change the color of the font=)
     
  6. Deeptrance

    Deeptrance Guest

    Glad you got it working. Not your fault, I disabled showing signatures since I was at work. :eek:
     
  7. Un4gIvEn1

    Un4gIvEn1 Moderator

    Messages:
    1,084
    Deeptrance: I know what you mean. I disable mine too because there are many that are "racy" and don't belong in the work place... anyways, there was a thread where people argued about that. Me, I just disable them... I could care less... That's less time I have to wait for a page to show, right?