Plz Help i got a Problem

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Iceman[NIU], Jun 2, 2002.

  1. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    I like the new win Xp and i am the only one that seems to have this problem that i can see. When i shut down Xp crashes badly, sometimes I get a blue screen with an error message, or improper shut dwon screen, etc... This only happens when i shut down not when i restart, just shut down. Please if anyone can help i thank you.

    Sincerly,
    Computer Geek on the edge!
     
  2. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Have you got a burner? If you use adaptec get the latest upgrade & install it.
     
  3. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    I do have a burner, but No i don't have adaptec it's not a driver problem.
     
  4. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
    What is the error it gives when you "blue screen"? As in "0x000...etc"
     
  5. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    Actually, i belive that it is, can u help?
     
  6. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
    Yes. Next time it does it, post the entire error message here. We can go from there.
     
  7. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    Well, I am afarid to do it because XP goes nuts and i had to fromat last time.
     
  8. Lonman

    Lonman Bleh!

    Messages:
    2,642
    You'll need to give me 2 or 3 hundred years to develop my [OS] powers of telepathy then... wait, something IS coming through... it has something to do with either hardware or software. Was i close? :rolleyes:
     
  9. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
  10. mbunny

    mbunny Guest

    What motherboard u got?
     
  11. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    I though that might be it too, its a Mainboard Motherboard, with VIA chipset, i think its a little old, only about a year though.
     
  12. mbunny

    mbunny Guest

    You didn't mention the model of ur motherboard but just flash it.

    And try installing the latest via drivers. It can't hurt =)
     
  13. xsk8zerox

    xsk8zerox Moderator

    Messages:
    746
    Location:
    Philly
  14. Bootsy

    Bootsy Huh?

    Messages:
    1,124
    Location:
    Miami, Fl
    solution = dont turn it off =]
     
  15. Iceman[NIU]

    Iceman[NIU] Guest

    Thank you, but that is my current solution, it hasen't been off for 3 months now. :)
     
  16. Bootsy

    Bootsy Huh?

    Messages:
    1,124
    Location:
    Miami, Fl
    hehe yea min e either, i just leave it on all the time
     
  17. Cosmin

    Cosmin Graphic Designer

    Messages:
    1,633
    Location:
    Romania
    this type of error reminds me from a hardware incompatibility :rolleyes: