No pictures just blank squares

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by kingsam, Nov 25, 2003.

  1. kingsam

    kingsam OSNN Addict

    Messages:
    130
    Location:
    UK
    Got win98 & when i go on internet websites i get little blank boxes where the picture/thumbnail is supposed to be with a little red x in it,do i need to install some software,or is it a tick box in windows.Thanks
     
  2. Dubbin1

    Dubbin1 I Like Cheese

    Messages:
    744
    Location:
    Ohio
    Go to Internet Options, advanced, multimedia, check Show Pictures.
     
  3. kingsam

    kingsam OSNN Addict

    Messages:
    130
    Location:
    UK
    No pictures

    The show picture box is already ticked,is it anything to do with java.
     
  4. Erbmaster

    Erbmaster Moderator Folding Team

    Messages:
    1,195
    Location:
    Middle Of Nowhere - UK
    You running any kind of ad-blocking software?
    They can mis-interprete images as ads sometimes, usually depending on the size of the image (dimensions not file)
     
  5. kingsam

    kingsam OSNN Addict

    Messages:
    130
    Location:
    UK
    piture probs

    No i have'nt got any blocking s/ware installed.
     
  6. koko

    koko Got Root?

    Messages:
    577
    Location:
    Columbia, S.C.
    ah, i ran into this problem a while back. i installed ms virtual machine and it cleared it right up.

    you can't get the file (msjavx86) from microshaft any longer, but you can get it here!
     
  7. koko

    koko Got Root?

    Messages:
    577
    Location:
    Columbia, S.C.
    oops, i think erbmaster has it right. i'd d/l the msjavx86 and install it anyway, but the pics not showing up and a "red x" being displayed has something to do with a host entry in the registry.

    i'm looking for it now...
     
  8. koko

    koko Got Root?

    Messages:
    577
    Location:
    Columbia, S.C.
    kingsam...

    did you install kazaa or kazaa lite? if so, here's the fix:

    the file 'hosts' in c:\windows\system32\drivers\etc is replaced if you install either kazaa or kazaa lite.

    simply go into that folder above and delete the file called "hosts". it works, trust me.
     
  9. Simes

    Simes Guest

  10. Geffy

    Geffy Moderator Folding Team

    Messages:
    7,805
    Location:
    United Kingdom
    Thats the default DNS to IP mapping storage information, so I wouldnt delete that file.

    Basically all that should be in that file is some commented information and a reverence to
    127.0.0.1 localhost
     
  11. bkrepfle

    bkrepfle Guest

    What version of IE are you running? I would recommend upgrading to IE 6.0 if you are not currently running it, that may fix your problems all together