Media Player Classic problem

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by dreamliner77, Jun 13, 2005.

  1. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Just updated Media Player Classic last night to version 6.4.8.3

    One thing I can't seem to get to stick is opening files at 200%. Had no problem with the old version, unfortunately I don't know what version I was running. Anyone know a solution, or a line to add to the .ini file?
     
  2. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    C'mon, I know alot of you use this program.
     
  3. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    Have you tried reinstalling it?
     
  4. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    i'll figure that one out for you, you get it to run on a dual monitor setup on the secondar monitor hehe.
     
  5. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Reinstalling doesn't help. There was a similar problem thread on the sourceforge page with no answer.

    As far as the dual monitor, I would think if you dragged it to the second monitor and then told it to remember screen position...
     
  6. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Why do I always seem to have the problems that no one has an answer to?....