Major problem with Sound Blaster Audigy Platnium 2

Discussion in 'General Hardware' started by psx2000, Feb 2, 2003.

  1. psx2000

    psx2000 Guest

    Ok i have a major problem with the audigy 2 platnium .

    Here is my situation.

    Installed the Audigy 2 platnium in my computer.

    I boot up and windows detects there is new hardware. So i go to etc to download the drivers. I download them and then install them and the drivers say " CANT FIND CREATIVE DEVICE "

    Now how the heck am i supposed to use this ?

    My specs are

    asus p4s8x
    3 x 512 mb pc 2700 DDR
    P4 2.8 ghz
    80 gig ultra 100 8 meg cache
    Radeon 9700 pro

    Thanks in advance.

    O yeah i got this error msg to when installing the drivers

    "This update is for WDM DRIVERS ONLY, setup has detected VXD drivers. To use this web update , uninstall the VXD drivers and reinstall the XVD Drivers before running this installation."
  2. Zedric

    Zedric NTFS Guru Folding Team

    See if the card shows up anywhere in the device manager. Maybe under the question mark as well. Uninstall any drivers you find there. Then install the new drivers.
  3. psx2000

    psx2000 Guest

    Nope didnt work.
  4. scriptasylum

    scriptasylum Moderator

    Des Moines,IA
    Ok, this is a stupid suggestion really: but, are you sure you have the right drivers? You didn't accidentally click the wrong download link or something right?

    I don't mean to insult your intelligence in any way, so please do not be offended if this sounds too simplistic.
  5. Syrus

    Syrus OSNN Addict

    when i got my audigy 2 i just used the drivers that were on the CD and it works fine.