Main page not loading

Discussion in 'Site Problems & Feedback' started by lad_in_brum, Jul 7, 2005.

  1. lad_in_brum

    lad_in_brum OSNN Addict

    Messages:
    138
    Location:
    Birmingham, UK
  2. lad_in_brum

    lad_in_brum OSNN Addict

    Messages:
    138
    Location:
    Birmingham, UK
    hmm seems to be loading now..just slowly
     
  3. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Works for me...not seeing any speed issues either.
     
  4. Jewelzz

    Jewelzz OSNN Godlike Veteran

    Messages:
    10,977
    Location:
    California
    Site was slow for me yesterday but didn't hear any other complaints so I figured it was just me *shrug*
     
  5. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    No, we are not allowed to have problems while X-istence is away.
     
  6. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Have you cleared out all your Internet Temporary Files? Also, go to a CMD prompt and type

    "ipconfig /flushdns" (enter)

    "ipconfig /registerdns" (enter)

    Obviously, no quotes. This might be your problem if there is a bottleneck locally.
     
  7. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    We haven't changed our IP address :)
     
  8. kcnychief

    kcnychief █▄█ ▀█▄ █ Political User Folding Team

    Messages:
    16,948
    Location:
    Massachusetts
    Right, but if his computer is having an issue, wether it be slow or not, that definitely forces it to start fresh.