Mafia problems

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by sn00pee, Nov 9, 2002.

  1. sn00pee

    sn00pee OSNN Addict

    Messages:
    70
    Mafia crashes on me after splash screen... the first time i ran it, it said i needed some video codec for it. can anyone help me?
     
  2. 2z

    2z OSNN Gamer

    Messages:
    2,439
    Location:
    England
    have you done a clean install of XP-SP1 ??
    if so the problem is that M$ removed this codec from XP-SP1
    & now wants you to buy the current Indeo codec from
    http://indeo.ligos.com.

    if you dont fancy paying for the the codec
    your gonna have to do a repair install with the original XP CD
    then upgrade to SP1 this way you'll keep the codec & Mafia will work fine.

    :cool:
     
  3. Kaplunk

    Kaplunk Guest

    A friend of mine had that problem but just alt-tabed back in to the program and it worked, all it missed was the first video with the guy and the tattoo
     
  4. sn00pee

    sn00pee OSNN Addict

    Messages:
    70
    nevermind i fixed it :p. i found the indeo video codec for xp...i knew i had it somewhere, just never installed it. thankx for the help tho
     
  5. Octopus

    Octopus Moderator

    Messages:
    1,200
    I didn't know about this. F*** you M$.
     
  6. 2z

    2z OSNN Gamer

    Messages:
    2,439
    Location:
    England
    Yeah it is a dirty trick

    I was well fuming when I found out

    I thought an upgrade was to add things not take them away

    GGGRRRRRR !!!!!

    [​IMG]
     
  7. mbunny

    mbunny Guest

    Take away security risks ;)

    hahaha... who uses Indeo nowadays anyway.

    Even blizzard have been moved to the way of the DivX. Anywayz... its not all that hard to find the older free versions of indeo =)