invalid host name?

Discussion in 'Site Problems & Feedback' started by tdinc, Aug 14, 2005.

  1. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN
    its 8:26pm EST just for record...i noticed this at the bottom of any thread look at the bottom of the page.."invalid host name" dont know if this is anything but i thought I would bring it to punks attention.....
     

    Attached Files:

  2. VenomXt

    VenomXt Blame me for the RAZR's Folding Team

    Messages:
    3,453
    Location:
    Houston, Texas
    add crapped out.
     
  3. yea must be the ad that got messed up
     
  4. tdinc

    tdinc █▄█ ▀█▄ █ Political User

    Messages:
    3,507
    Location:
    Sterling Heights, MICHIGAN

    LOL..never noticed an add there before...still there..oh well no biggie...:yowch:
     
  5. fitz

    fitz Just Floating Along Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    4,076
    Location:
    Chicagoland
    Maybe you have a custom hosts file so the ad site doesn't exist..
     
  6. SPeedY_B

    SPeedY_B I may actually be insane.

    Messages:
    15,800
    Location:
    Midlands, England
    Seems the adverts other than those provided by Google are having a bit of an issue at the moment.
     
  7. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    yeah, as long as they don't affect the rest of the site and crap out, I don't really care - aside from it looking bad.