I.E Error

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Alan, Aug 30, 2002.

  1. Alan

    Alan its only fun

    Messages:
    640
    Location:
    In a house
    Hi,

    Was wondering if any of you could give me some pointers on a error I keep getting.

    It dosen't seem to have any particular pattern, but just closes I.E. and then restarts it.

    If you need more info please post.

    Cheers
    Alan
     
  2. Iceman

    Iceman Moderator

    Messages:
    2,695
    hmmmm, I don't know how to fix your error, but I would like to know what proggie your using to make the app look like that and the skin name as well, I suspect it's something from Stardock, I could be wrong.

    :cool:
     
  3. Alan

    Alan its only fun

    Messages:
    640
    Location:
    In a house

    The prog Windowsblinds

    The Skin NeonRojo

    Hope this helps you

    :D
     
  4. Iceman

    Iceman Moderator

    Messages:
    2,695
    Thanks, m8

    On the wayyyyyyyyyyyyyyyyyy to downloading it. hehe

    :cool:
     
  5. Iceman

    Iceman Moderator

    Messages:
    2,695
    Well since you gave me the name of that skin I did some searching for you, I haven't found a cure for it, but will give you a link that might help.

    Event Error 1000

    do some looking in there and see what you find, it looks like you might have disabled a service you shouldn't have, but I'm not sure.

    good luck m8

    :cool:
     
  6. Alan

    Alan its only fun

    Messages:
    640
    Location:
    In a house
    Hey Iceman,


    Thanks for the effort you put in but I've been there and done that, and got a cr*p T-Shirt :D

    My search on google has given me quite a few soultions to this problem and IF I sort it out I will post the cure/remedy.


    Thanks for your your time

    Cheers
    Alan
     
  7. mbunny

    mbunny Guest

    More of a bandaid than a cure...

    Stop using IE and use a far superior browser... Mozilla =)
     
  8. Hipster Doofus

    Hipster Doofus Good grief Charlie Brown

    Messages:
    5,920
    Location:
    Melbourne Australia
    Did you try to repair IE?