hibernate looses my theme [resolved]

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Perris Calderon, Nov 1, 2007.

  1. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    so sometimes when I hybernate my theme either changes resolution or disapears entireley, what's left is a blue backround

    any ideas?

    no update for the driver, is this a known issue?
     
    Last edited: Nov 1, 2007
  2. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    Re: htbernate looses my theme


    What gpu are you sporting?
     
  3. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    Re: htbernate looses my theme

    do you mean the graphics card?

    that's nvidia geforce go 6150
     
  4. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    Re: hibernate looses my theme

    Did you edit the cache size of space to be dedicated to hibernation?
     
  5. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    Re: hibernate looses my theme

    did not
     
  6. Sazar

    Sazar F@H - Is it in you? Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    14,905
    Location:
    Between Austin and Tampa
    Re: hibernate looses my theme

    Ping me on IRC in about an hour and a half when I get home.

    I'll see what I can pull up for you.

    Also, is there a reason you hibernate instead of putting the system to sleep?
     
  7. zeke_mo

    zeke_mo (value not set) Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    1,984
    Location:
    Placerville, CA
    Re: htbernate looses my theme

    I used to have this problem with my 9700 pro in my inspirion(sp?) 9100. What I would do is uninstall the drivers you are using, reboot into safe mode and use a driver cleaner and then install the newest drivers. If I remember correctly it has something to do with power management, who knows. Besides a fresh install of drivers never hurt anybody :D
     
  8. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    Re: hibernate looses my theme

    well, got the answer, it's a known issue in vista, when you're booting with lid closed