Have you got AMD or Intel CPU

Discussion in 'General Hardware' started by DrX, Mar 26, 2002.

  1. DrX

    DrX Guest

    I have AMD Athlons

    Both my PC's at 1Ghz not overclocked and love them :)
     
  2. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Got an Athlon 600 (old!) in my machine up north, this machine has a thunderbird 1.4 gig in it and I have sat next to me a XP 1700+

    AMD all the way!
     
  3. koko

    koko Got Root?

    Messages:
    577
    Location:
    Columbia, S.C.
    after reading several articles about intel's dirty little secret, i am an avid amd fan...and always will be!

    intel uses burst technology, allowing their chips to operate at fast speeds, but only when needed. playing quake 3? then your intel chip is probably blazing away. using ms word and surfing the net? then your intel chip is probably operating far below it's capability.

    personally, i want my chip to operate at the expected frequency at all times!
     
  4. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    I never knew that, I have just always reckoned that they are better value for money, I also checked out the benchmarks on Tomshardware.com and sometimes the XP 1800+ can outcompete the PIV 2000, especially under more pressure during games at higher resolutions...
     
  5. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
    I love my AMD. :D
     
  6. Electronic Punk

    Electronic Punk Administrator Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    18,590
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Only interl I ever had was the Pentium2 300, hahhah
     
  7. AndyP

    AndyP OSNN Senior Addict

    Messages:
    264
    Amd Thunderbird 1400 here too. Only Intel before this, but since AMD's are cheap and fast I go for those from now on. Temperature doesn't matter :D
     
  8. xsivforce

    xsivforce Prodigal Son Folding Team

    Messages:
    8,547
    Location:
    Texas, USA
    Well, to a certain degree...;)
     
  9. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
  10. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    I have never owned an intel... went from
    k6-200
    k6-233
    k6-300
    k6-2-550
    Athlon 700
    Thunderbird 1333
    in a week Athlon XP 1900+ (Whenever i can find a friggen Asus a7v333 motherboard for sale)
    Wait im mistaken i had a 486 33mhs IBM PS1 lol
     
  11. DrX

    DrX Guest

    koko i never knew that , thanks

    i use AMD cause they are cheaper :)
     
  12. Kirrie2001

    Kirrie2001 Guest

    Have you got an amdor intel.

    Still got my old P2 450 next to me. But now using AMD T/bird 1Ghz with no probs as yet.
    GOD, I wish I hadn`t said that. :eek: :eek:
     
  13. LPDad

    LPDad OSNN Addict

    Messages:
    205
    AMD !!

    Athlon XP 1800+

    But...

    It is overclocked (Without breaking a sweat) to the equiv. of an Athlon XP 1900+ (With alot more room to play:D )

    My temp Never goes over 40 C. cause I am Using the FANTASTIC new Thermalrite AX7. (Talk about quiet--my vid fan is the loudest thing on my system)
    Lovin life :D
     
  14. Perris Calderon

    Perris Calderon Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    12,332
    Location:
    new york
    lpdad...play some more, I'd like to know how fast you get, and stay good
     
  15. gothic

    gothic LinuXPert

    Messages:
    453
    Location:
    Cornwall Nr. England
    Thunderbird 1.2G here, and lovin' every minute of it. I started life with a Motorola 3068 (or was it 30068 or 6038 or 6068 or...................... anyway it was an ATARI battle cruiser.........I mean STe with a WHOLE 4Megs RAM..WOW!!!!!

    Those were the days. AAaagh

    LOL TOK:cool:
     
  16. omgsoup

    omgsoup OSNN Senior Addict

    Messages:
    284
    pentium 3 500

    yeah, i have a pentium 3 500mhz. but that might change. i figure i'll have plent of spare time this summer, and so i'm planning on building a new one (b/c its much cheaper, right?). and i'll probably go with intel, but i'll just check and see who has the fastest processor when i get to building it
     
  17. Howling Wolf

    Howling Wolf We did not deserve this !

    Messages:
    1,243
    Location:
    Amongst the Native Ones
    I have an Intel P/// 650E OC'ed @911Mhz for a year up to now and I must say I'm happy with it as I can run any game I want between 1280 and 1600 res. very smoothly !

    OK, I admit I'd like a faster cpu (a real P/// 900Mhz, OC'ed afterwards, or a 1Ghz also to be OC'ed...), but I own a very good Slot1 mobo (for a little more than 1 year also, before I installed the 650@911 thing) and want to keep it as long as possible (because of money of course) !
     
  18. jamichel2000

    jamichel2000 Guest

    CPU

    AMD T-Bird 1,333 and there's no way that I'll ever have an Intel in my computer. Sorry for Intel but they will need to get more Intel ligent......

    Bye..... ;)
     
  19. stuy_b

    stuy_b Guest

    Happy with my Intel, and will stay with Intel.

    Suy_b
     
  20. DrX

    DrX Guest

    not many intel votes guys :)


    At work we use Intel in the servers and in the workstations AMD .. they are both good