guard page?

Discussion in 'General Hardware' started by Kush, Apr 4, 2003.

  1. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    this is really annoying and it comes a lot now and i tried to go to microsoft but no help there. this happens when i connect to the camera to capture through firewire.
     
  2. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    well

    well i went to ulead.com and it said to update to directx9.0a but not for any spefic reason. i had 9. so i did, and im going to restart later and see
     
  3. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    nope still! well im ganna try some stuff and see if it works.
     
  4. zyfos

    zyfos Resurrected

    Messages:
    236
    I know that some digital cameras have a certain protocol that XP can use without the need for any camera specific software. I've seen some Camedia cameras that have the protocol, but I can't remember what it's called (check your camera xfer method). All you would really need is a program that can capture from a twain device (I think) and import it in.
     
  5. Kush

    Kush High On Life!

    Messages:
    4,590
    Location:
    Montreal, Quebec
    acutally

    its actually happening in different programs for different reasons at different times! i think it from the programming suite since it asks me to debug. but i removed that so isnt there a way to remove that debug function too?