Filezilla + Secure listing/Transfer = nope!!

Discussion in 'Windows Applications' started by Dark Atheist, Nov 19, 2009.

  1. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    Anyone that has managed to connect and get a directory listing on a ftp server using tls and secure listing/transfer.

    If i try connecting from my mac to the pc i can get it to list the main directory, but after that i just get an error and it wont list.

    If i turn off the need for secure listing and transfer it works
     
  2. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
  3. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    not sure ioFTPD does that and im not in the mood for finding and setting up another ftpd just for 1 client, i have mailed the maintainer of ioFTPD and asked him if he can look into it
     
  4. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    I believe mac's can work with windows file shares too. Or you could install NFS on windows and have it export NFS mount points via services for unix.
     
  5. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    i have them connected on the network, there are a few servers i need to use ssl on and i was getting errors on them too so i thought i would test mine.

    I got the same error, so i thought well why not ask if they can fix ioFTPD , mainly as a friend i know is moving into his own place and getting inet soon and he has a mac and uses filezilla and will prob not be able to connect to me, unless i change server.
     
  6. Dark Atheist

    Dark Atheist Moderator Political User Folding Team

    Messages:
    6,376
    Location:
    In The Void
    FIX!!!!!

    This is ioninja's fault.
    "set ioNJ(show_execute_time) 0" will solve this problem.

    The issue was with a sfv script that is used, changing the above solves the issue