Fable problems with vista

Discussion in 'PC Gaming' started by Blair, May 25, 2007.

  1. Blair

    Blair Blair

    Messages:
    3
    Has anyone ever found a way to get fable to work on vista 32 bit???
    Please e-mail me as soon as possible with any fixes
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2007
  2. ray_gillespie

    ray_gillespie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    1,692
    Location:
    Birmingham, UK
    Re: Fabel problems with vista

    Which letters were those?
     
  3. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    Re: Fabel problems with vista

    'ease' in place of 'z' and 'ith' in place of '/'
     
  4. ray_gillespie

    ray_gillespie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    1,692
    Location:
    Birmingham, UK
    Re: Fabel problems with vista

    Jeez, you'd think Tony Blair had better things to do than play Fable.
     
  5. Shamus MacNoob

    Shamus MacNoob Moderator Political User

    Messages:
    4,199
    Location:
    L'Ile Perrot Quebec
    Well he is quitting his job eh !
     
  6. fitz

    fitz Just Floating Along Staff Member Political User Folding Team

    Messages:
    4,076
    Location:
    Chicagoland
    Hi Blair

    A ltitle bit more info would be helpful - like what kind of problem you are having with the game.. and what video card you are using and what driver versions. I have heard/seen a lot of reports of problems with nVidia drivers and Fable (well nVidia drivers and Vista in general really)..

    You can look at trying a couple things:
    * Get a different video card (ATI generally seem to have more stable drivers under Vista at the moment)
    * Try pushing your graphic detail settings in game all the way down
    * Find out if there are newer/different driver versions out there and try them.

    edit:
    Also, please see the other thread about this already.. if you hare having the same symptoms, let me know and we can merge the threads.
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2007
  7. Blair

    Blair Blair

    Messages:
    3
    thank you for the reply. The problem was very simple to fix. it was an outdated driver on my nvidia 7 series graphics card. so simple. thanks again blair
     
    Last edited by a moderator: Jun 8, 2007
  8. Aprox

    Aprox Moderator Political User

    Messages:
    2,737
    Location:
    California, USA
    Did you just thank yourself? :cheeky:
     
  9. ray_gillespie

    ray_gillespie Moderator Staff Member Political User

    Messages:
    1,692
    Location:
    Birmingham, UK
    Hehe he's always been known for his political spin :)
     
    Last edited: Jun 8, 2007