Delayed Actions

Discussion in 'Windows Desktop Systems' started by Icex999, Jun 25, 2002.

  1. Icex999

    Icex999 Guest

    As of recently (like last week), my PC running XP has been sluggish while beginning an operation. Once the operation, has begun, however, performance is as it used to be. Like, if I open an mp3 in win-amp or a video file in WMP it'll take like 15-20 seconds before it actually starts playing. Once it starts playing, there are no problems, but that wait is worrying me. Also, when I type in a URL in Iexplore, and hit enter/go it'll take like 5-10 seconds before it actually starts loading the page.

    Anyone have any ideas as to what's wrong? Any help would be appreciated.

    Thanks in advance,
  2. Iceman

    Iceman Moderator

    I'd do a full system scan with a virus checker first, sounds like u might have one, could be a lot of different things though, but that is where I would check first. :(
  3. Icex999

    Icex999 Guest


    Iceman - thanks for your help...before I ran the virus scan, I decided to kick open taskmanager....I found a crack I had installed for Flash FXP running in the background...i ended the task, and the problem is gone! Thanks again.

  4. Iceman

    Iceman Moderator

    good deal :D

    I would have left out the part about the crack myself, but glad u got it up and running fine. :eek:
  5. robin.munro

    robin.munro Guest


    That's strange that has happened to me twice as well. I open up TM and there is a process running at 99%.

    I am running NAV2002 and N Firwall and neither of them have picked it up.

    When I close the process it (touch wood) never comes back again.