ASUS V3800 TNT2 Question

Discussion in 'Graphics Cards' started by dreamliner77, Jan 15, 2005.

  1. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Y'all know by now that I'm not a gamer or anything. Anyways, quick simple question. Does anyone know if the Asus V3800 TNT2 runs at 1.5 volts or 3.3 volts. I would like to keep this card when I build a new system.
     
  2. NetRyder

    NetRyder Tech Junkie Folding Team

    Messages:
    13,256
    Location:
    New York City
    Heh, this topic brought back fond memories. :p
    I had the same card in my old desktop. Worked beautifully for years, but it finally decided to die on me a couple of months ago. A Radeon 7500 took its place.

    Anyway, I looked through the manual, but I can't seem to find a voltage rating. I'll look around and let you know if I find something. :)
     
  3. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Thanks net. This card has been nothing but extremely stable for me. Does everything I need it to.
     
  4. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Anyone else know anything
     
  5. LordOfLA

    LordOfLA Godlike!

    Messages:
    7,027
    Location:
    Maidenhead, Berkshire, UK
    TNT2's are 3.3V cards wnd will fry in modern boards
     
  6. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Thanks LA. I figured so, but need confirmation.
     
  7. vern

    vern Dominus Political User Folding Team

    Messages:
    1,571
    Location:
    Minnesota, USA
    I don't have the answer, I just want to say that I have this card on my Linux box. heh.
     
  8. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
  9. dreamliner77

    dreamliner77 The Analog Kid

    Messages:
    4,702
    Location:
    Red Sox Nation
    Yup, the TNT2 is working great in my 1.5v mobo...