Asus A7M266 with wrong Chipset

Discussion in 'General Hardware' started by loppdawg69, Mar 4, 2002.

  1. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    I have the ASUS A7M266. On the box, manual and website they all say it has an AMD 761 chipset, i tried to install drivers but it say no hardware supported. Opened up my machine and there is the VIA chipset. has anyone else heard of this...sounds pretty bizarre to me i can take a shot of it to show you if it sounds peculiar to you also.:confused:
     
  2. Bytes Back

    Bytes Back Ex Police Chief

    Messages:
    1,383
    Location:
    Kernow
    Well you could of course just look at the chips on the board :D

    I heard once of a baord that used a combination of VIA and AMD chipsets, must have been very confusing to install !!
     
  3. loppdawg69

    loppdawg69 Guest

    i did look on the board...just via??
     
  4. Bytes Back

    Bytes Back Ex Police Chief

    Messages:
    1,383
    Location:
    Kernow
    Maybe it's just a printing error, try installing the via drivers
     
  5. Bytes Back

    Bytes Back Ex Police Chief

    Messages:
    1,383
    Location:
    Kernow
    Daft question this, are you sure you have that motherboard and no one has ripped you off ?
     
  6. nigel1210

    nigel1210 Guest

    mate, this bpoard has a mixed xhip set it has an amd 761 northbridge and a via 686b southbridge. You need to install the agp amd driver and the via 4in 1(but don't install the agp driver)

    hope this helps