youtube activeX trouble

Heeter

Overclocked Like A Mother
Joined
8 Jul 2002
Messages
2,732
Hey all,

It was working fine, but it started asking me that either javascript is turned off or not installed.

I checked the add/remove list and it is there "Adobe Macromedia Flash 9"

So I uninstalled it, and I still get the bar across the top of my IE7, "This site wants to use the activeX in an unsafe manner" and it won't install the flash player at all now.

How can I resolve this?

Thanks,


Heeter
 

Heeter

Overclocked Like A Mother
Joined
8 Jul 2002
Messages
2,732
Update:

Don't know what I did, or didn't do, but tried it several more times, and finally the install went through, and it's working. Oh well, don't know why it was stubborn like that.

Thanks anyways,


Heeter
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,483
Members
5,607
Latest member
jonazop