xp problem

T

thecatman

Guest
hi boyz!
sorry x my english

i have a big problem! i have a 29160 with 2 atlas 10k2, a plextor ultraplex 40x cdrom, a waitec t-rex 16x10x40x cdrw, a pionner dvd 303 all the drives are scsi.

xp recognize my drives but the ultraplex can read only at 16x and the t-rex when it copying cd flas continuosly the burnprof led so i take 30 min to copy 1 cd ( on win2k only 4 min! )

any suggestion? thanks:confused:
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
what program are you using to burn cd's is a big question we need answered before knowing how to go about solving it, so just reply back and we'll see what we can do
 
T

thecatman

Guest
thank!
it's ok! i have the solution: on scsi bios i put disable domain validation and on win xp i have installed the the win2000 adaptec driver and all is ok for nero cdrwin clone
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,592
Latest member
Rhilani