XP Home - Fresh Install

ameilius

OSNN Addict
Joined
Jun 7, 2006
Messages
95
#1
ok - dell desktop

memory - checked ok
hard drive - checked ok
cdrom - swapped out 3 different drives - all ok

yanked out all pci devices - agp graphics card is the only thing left in there - seems to be fine ( no onboard )

ran xp setup to run a FRESH install - formatted the drive (full and quick) - both NTFS - it copies files - after automatic restart - it goes through the xp splash screen just fine - gets to a blue desktop colored screen with the white mouse pointer - i see the hour-glass for 3 secs, then automatically reboots and cycles like this until i interrupt it

any ideas please?
 

hansrijf

sh! it stinks
Joined
Dec 12, 2005
Messages
277
#3
Any partitions on your disk(s)? Don't DELL computers come with some hidden partition where the setup (recovery) files are stored? Maybe this interferes with your setup?
 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
Joined
Dec 2, 2001
Messages
18,627
#4
Shouldn't matter, but has worked for me in the past -- just make sure you have the latest Dell bios for your particular machine.

What model is it?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,010
Messages
673,477
Members
89,038
Latest member
elizabethkramer