Wireless Router & USB Adapter

ming

OSNN Advanced
#1
How many of you guys are using WPA security on your devices?

I've got a Netgear DG834GT and WG111v2 adapter, but having trouble getting the adapter to stay connected to the router when using WPA. It keeps going disconnecting from the router every 5secs. Everything works fine in WEP mode, but I think I want to start using WPA mode now since it's slightly more secure.
 

ming

OSNN Advanced
#7
That is odd. What OS are you using? If you are using Vista have you tried WPA2?
um, I dont think WPA2 is available on this model. At least, I can't see it being available with the latest firmware.
The adapter is on a machine running XP. Have never been able to get it to stay connected on WPA so had to revert to WEP.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,300
Members
89,016
Latest member
Poseeut