windows sp1 troubles

D

darklink1017

Guest
#1
for some weird reason, whenever i try to download and install windows xp sp1 it dosn't install. it just downloads it and then i see like 3 screens. the last one being something about archiving. and then the installation process just closes. is there any way that i can get past this and make it install?
 

acetken

"Anything for $50!"
#2
W00t

Hmmm, odd. Try telling it to NOT back up your current config. I assume you're smart enough to make sure you have enough free space on the drive to install it and to have nothing running...
 
D

darklink1017

Guest
#3
it's still happening. all the programs except ie is closed. it closes after like 15 seconds.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut