Windows just won't boot

Kanbeki

OSNN Junior Addict
Joined
15 Jan 2004
Messages
21
I am still trying to ressurect my a64 rig for some unknown reaso and I've tried multiple hdds with different installs of windows and none of them will boot..is this a mobo problem? when trying to install fresh it always seems to lock at 25% for more than an hour on both new and used IDE and SATA drives..should this have gone in hardware? sorry for miss placin..just yeah..anyone know whats goin on?
 
Have you carried out any memory checks? Might be worth ruling that out first before you delve into anything else.
 
I've used Geil ram, Kingston and generic, none of them make any difference in any slot..and I can get knoppix to run on this system..but yet to get a windows installation running
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,015
Messages
673,494
Members
5,620
Latest member
alexexists11
Back