• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

what do i doo about this?

N

naheed

Guest
#1
everytime i try to run some apps on my comp i keep getting an error on my screen. Take a look at the picture below to find out please. Does anyone know what is causing this problem?
 
N

naheed

Guest
#3
2002

im using systemworks 2002, it was working before but now it has stopped working. I renistalled it but still got the same thing.
 
G

Gouk

Guest
#4
I got errors using Norton Sys Works 2002 Pro.

When I did the OBC, it crapped out with Application errors and a JiT error?

I uninstalled it and used SYMCleam and the prob was gone.
 
#5
Do you also get this error message when you run apps other than Norton Utilities? If so, then I would say it's a hardware problem, one of you memorymodule(s) messed up.
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,017
Latest member
keithgonzaal