Weird Half Life Error

F

FesteringGob

Guest
I am getting an error in half life and it kicks me when it happens. It does not happen alot, but maybe 2 times every 7-10 days. Can anyone atleast tell me what the error is? Or please tell me how to stop it. Thanks.

Here is the error exactly as it comes on the screen:
NET_SendPacket ERROR: NO ERROR
 
Z

ZipTriX

Guest
I know I get it, when I try to connect to a server but I'm not connect to the internet. So the error has something to do with your internet connection. All I can offer.
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
I saw a fix a while back on the gamespy forums you might wanna search the HL forums over there
 
4

4ndr01d

Guest
solution

Its not hard to fix, just uninstall QoS packet Scheduler protocol in ure dialup properties, fixes the netsend error no probs
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,483
Members
5,607
Latest member
jonazop