• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Weird DLL prob

dreamliner77

The Analog Kid
#1
Heres a weird little problem I've been having. WHen ever I boot up, a new, empty folder appears in the all users startup folder. It is just labeled dll and its icon is that of a program groups folder. the real annoying is that this folder opens on startup. If I delete it, it just reappears on the next boot? Any ideas might be useful. It's 4:30 am and I'm tired of trying to track this down myself.
 

dreamliner77

The Analog Kid
#3
I don't have any tweaking programs currently installed. I did a clean install recently and just haven't gotten around to tweaking the hell out of my box yet. (its that busy time of the year in college!)
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,017
Latest member
keithgonzaal