W2K and Office-100% cpu

#1
This is a bizarre problem. Running Office 2000 premium on a Win 2000 machine. Everything fine at shutdown. Start next day and open Word. CPU goes to 100%, Word never shows in Applications on Task Manager, Menus and tool bars are absent on Word window, although they may appear if you move your mouse over their usual locations.

Remove & reinstall Office.Same problems. Anything that is in office, including IE has same problems.

Remove Office, delete from registry, scour HD for any traces and remove them. Reinstall, apply SR-1, 1a, SP-3 Updates, all with the same results.

Followed all advice from the KnowledgeBase, starting with /a switch, deleting Recently used file list, etc. same result.

Any ideas other than Fdisk and start over?
 
#4
Sorry, the machine has McAfee Enterprise edition running on it, I also did a complete scan before I went through the rest of the troubleshooting and relinstall. Nothing was detected.
 
#8
Thanks everyone for your quick assistance. I ran Spysweeper and told it to remove anything it found. The system is up and running and all appears right with the world.
It looks like I had a parasitic infection.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut