visual themes

P

PHiSHnz

Guest
#1
after following advice about via 4 in 1 drivers and making them run in compatibility mode for win2k, so that it would enable 4x agp... now the visual styles for xp don't work... i go into performance options and enable thme... but this doesn nothing, the next time you go into there again it is unchecked.. i have tried uninstalling the drivers and reinstalling without compatiblity mode .. but nothing's happened...

and my pc's been running perfect for a whole two days :p then this!! heh
oh well
if you can help.. plz reply to this thread.. or email me?

phishnz@hotmail.com

i can be found on MSN with that email too

would really love to be able to fix this..
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut