Vista problem

Fenris

OSNN Senior Addict
Joined
16 Aug 2003
Messages
267
I keep getting an error after a while that tells me my "resource cache builder tool" has stopped working. I cant seem to find any info on it in the windows support section. Anyone have any idea what it is. I am using windows vista home premium 64edition.
 

Mizzle

Oh, now I know...!
Joined
3 May 2008
Messages
347
Reinstall of the system, perhaps? I was unable to find anything about this on Google, except that this is the file of that certain service: MCBUILDER.EXE
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,411
Members
5,590
Latest member
AntonioPR