USBport,sys

Tuffgong4

The Donger Need Food!!!!
Political User
Joined
Jun 21, 2002
Messages
2,465
#1
have a friend that keeps getting a bsod...the problem always says usbport.sys and I think it's because his jumpers on his mobo are setup wrong...it's a leadtek and I wish I knew the actual version of it but I didn't get that out of him...any ideas would be very helpful...I don't have all of the information so if you guys can give me some clues on what to look for with his comp I can and get back to the forum
 

Dubbin1

I Like Cheese
Joined
Jan 29, 2002
Messages
744
#2
After a quick google search it looks like it might be a driver problem. Just do a google search for usbport.sys and you will find all kinds of drivers.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,028
Messages
673,537
Members
89,038
Latest member
Samhicks