usb modem makes mouse stutter

R

ratus9

Guest
#1
when connected to my ISP and start surfing with my Elsa usb fun modem my mouse starts to stutter or hang's for about 10-20 secs and then works ok for a bit and repeats.

this problem dose not happen on Win ME

my spec is a PII 400 512mb ram and a gf4 mx400
10gig 7200rpm drive on a aopen ax6bc motherboard

any help before i go back to Win ME :confused:
 
M

Manos P

Guest
#2
I had the same prob once but the problem concerned by usb hub !!!! I had to move my mouse in order to retrieve data from my ISP. Go check out your usb hub (if used) or your usb port for any conflicts
 

GoNz0

NTFS Stoner
#3
Could search for a USB filter driver ?, not sure with your P4 setup.

I don't run the mouse from the same USB pair as my modem, as it used to crap it out from time to time
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,969
Messages
673,295
Members
89,015
Latest member
arrangel