Two head up on Dell optiplex 620

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
Joined
Aug 29, 2002
Messages
3,763
I just bought one of these - hoping it will work since I am running Lucid Lynx 64 bit on one of these dual core Dells and so far everything is hunky dory except I want a two head up display and there seems to be a dongle thinger I need with the Radeon X600 or whatever graphics card they seem to have there....

Can anyone confirm I bought the right thing? Ah well - it comes tomorrow so I'll find out soon enough I guess...

Anyway this was a real nice cheap option to get half way to up to date....

Now I just need to get a decent ISp on stream at my new abode....
 

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
Joined
Aug 29, 2002
Messages
3,763
EEEK! after placing the order I checked in BIOS screen and it is not showing up at all far as I see...I am wondering if I have bought an adaptor for a dead graphics card,,,, or worse yet that the AGP slot is dead - anyone recommend a half height PCIX graphics option for dual head in case I need it? Must be passive cooled but spec irrelevant - just want a cheap way to get dual head up.
 

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
Joined
Aug 29, 2002
Messages
3,763
looks like that will fit the bill - now all I have to do is find a supplier in the UK :/
 

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
Joined
Aug 29, 2002
Messages
3,763
* NEWSFLASH * I now have a working PCIX gfx card. I do not (yet) have two heads up :( why? well the Y cable I got is fine on the VGA side, but on the other (DVI) socket there are a single bunch of pin outs and not two groups of four with the slot on the end - so my DVI monitor cable will not connect :(

Can anyone help me locate the correct adaptor and confirm you can get one or how to resolve this (new cable with existing connector one end and the new kind the other?

Here is a link to an image of the cable I have (male) but it has the wrong female - which needs to look more like this one

Please help this is driving me nuts! :dead:

PS just discovered what is going on - the socket is dual link DVI and the plug single (of course) - does this help? Still found no adaptor or cable and panicing that none exists....

PPS why does this not show with images that mean it will work - I thought the description was right....
 
Last edited:

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did :(
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy? :(
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl

Forum statistics

Threads
61,980
Messages
673,294
Members
89,078
Latest member
JulianTic