TV card capture problem

C

casper1

Guest
i have a TV card, PIXEL PV-BT878P+(Rev4C) and using win XP

i am having problem when capturing TV program, i can't copy the audio. when i play back what i have captured, there is no any sound.

beside using the PIXEL View TV program, i tried to use Cyberlink Power VCR II also having the same problem.

i checked the device manager, the Bt Cap, WDM Audio Capture Properties there shows the device status as "No drivers are installed for this device. If you are having problems with this device, click Troubleshoot to start the troubleshooter."

i have tried to reinstall the TV card driver or update the driver. problem still exist.

any expert out there could help?

thanks in advance
 
W

westy1

Guest
Have you been to the manufacturers website to see if you have the latest drivers or if there are any known issues with XP
 
C

casper1

Guest
i have updated the driver and tried to reinstall everything. but the problem still exist
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,484
Members
5,609
Latest member
aawemainu