Stubborn CD Rom

W

wyse_tech2000

Guest
#1
Hello all: Been having a problem with my D drive. I have the auto run option turned on but when i install a CD the light in the Rom comes on but nothing happens. If i reboot everything works fine for one time and then it won't work again till I reboot again. If I try to run it manually nothing happens till I reboot again. I also have my System Mechanic option to auto run turned on
Any Ideas?


P-4... 1.7gz Intel........40gig Maxtor..........512megs Rambus
Ge-force2mx.......Sound Blaster Live5.1........LG Cd Rom & LG CDRW
Real One Player.....Winamp.........&WMP 8 installed.:mad: :mad:
XP Pro SP1
 
W

wyse_tech2000

Guest
#3
Thanx for the reply but it acts up with any CD.

I think I have discovered the problem.........Real One player seems to be the culprit.

Has anyone else had this problem?:eek:
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut