Still having problems with QuickCam under XP Pro

gballard

OSNN Senior Addict
Joined
12 Dec 2001
Messages
549
I downloaded the newest drivers from Logitech...dated 12-21-2001...and installed them and NetMeeting still hangs with the same error as before...LVComSWnd is not responding...maybe I am just destined not to use my cam in XP...:(
 

jw50

OSNN Senior Addict
Joined
3 Dec 2001
Messages
354
Did you try the QuickCam software to see if the cam worked ok with it? If it does then try some of the other video conferencing programs. If they work ok then its most likely a problem with netmeeting. If the problem is just with netmeeting then I would recommend that you checkout some of the netmeeting forums and see if you can get any help on them. I have a QuickCam Pro 3000 and XP Pro and netmeeting seems to work fine although I only tested the setup for it, I dont actually use netmeeting.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,014
Messages
673,490
Members
5,613
Latest member
robertwnielsenIA