Splinter Cell movie can't run

Salmon Lau

OSNN Junior Addict
Joined
Mar 14, 2004
Messages
11
#1
Splinter Cell video and intro don't run.

i hav GeForce MX440 32MB
P4VMM2 Mainboard, 80GB HDD, Celeron 1.7GHz, 52x CD-RW, WinXP Pro
why i can't see the video, intro of splinter cell?
i hav 2 change all 'Fullscreen' to 'false' in splintercell.cfg in order to play the game, or it won't run more than 5 seconds. after i make that change, i must not play with fullscreen, or my computer will stop responding.
What is the cause of this and how to fix it?
Help me!!! :(
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,036
Messages
673,563
Members
89,037
Latest member
Samhicks