Sound problem

brocher

OSNN Senior Addict
#1
on my second machine i have win 98se, the proble is that when i play music or sound all i get is like morse code through the speakers,although it does resemble the actual music. any ideas????????? :confused:
 

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
#3
brocher said:
on my second machine i have win 98se, the proble is that when i play music or sound all i get is like morse code through the speakers,although it does resemble the actual music. any ideas????????? :confused:
my main idea is that the power to your spkrs is out of whack with what they can take - or that they are blown.

Really we could do with a better idea of what you mean - could you put a mic to them and send us a little wav? (j/k!)

But you could tell us more about stuff like the guy ^ said.

Also maybe it's possible there's a software issue or your machine is overloaded in some way - you did say second machine - so I guess your first one plays fine and what might that be - can you swap components to find the one that doesn't work? If you plug headphones in is the noise the same?

We'll help ya sort it when we know what it is!
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut