Sound blasters problem

D

deadeye247

Guest
Hi,
I have had xp on this computer for about 3 weeks. I bought !plus for my other computer to cure the speakers not working problem but over here on my 1.7 ghz pent 4, creative sound blasters pci card and boston speakers it didn't work. I uninstalled the drivers and everythnig soundblaster live related. i then booted everything back onto my comp from the cd. although it didn't fix the problem. When i go to windows updates, for drivers the sound blaster driver is not listed there for me. Do you know where to download a new driver so i can obtain sound? or how to cure this problem?
Your comments are apperciated
 
E

evilhomer

Guest
try

changing PCI slots. my roomate had the same problem. i moved his card and it worked... go figure.
 
V

vince1956

Guest
Which Sound Blaser card do you have..Need more info...
 
D

deadeye247

Guest
im not exactly sure its Creative Sound Blasters Live! then something with an a i think. i am at my other comp now with the sound working but still am confused about the other. its a pci card too
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,592
Latest member
Rhilani