• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Sound Blaster Live 5.1

L

Lostuse

Guest
#1
I have a soundblaster live 5.1 and sense i installed xp it has had a problem with static. it seems that it gets staticy with some bass tones... I have also installed the xp drivers for it, so its not that...
 

Akash

OSNN Senior Addict
#2
install the soundblaster drivers from their site.
also if oyu have a VIA chipset motherboard, install the via 4-in-1
if you have a optical mouse, ensure LINE IN is disabled/muted.
 
A

AmarSingh

Guest
#3
Originally posted by akash

if you have a optical mouse, ensure LINE IN is disabled/muted.
is there an issue with optical mice?? i have this card and im getting an optical mouse. should i be worried?
 
L

Lostuse

Guest
#4
i have installed drivers and dont have a via chipset or a optical mouse... i had already came to those conclutions... just cant get passed it...
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix