so sp1 is crashing explorer

Perris Calderon

dealer
Staff member
Political Access
Joined
24 Jan 2002
Messages
12,388
man this is a surprise, sp1 helped my amd my intel is now crashing

the error message is "windows module installer" but since sp1 install explorer shuts down a few times a day

this particular box never crashed before sp1
 
How about reinstalling it? My first install of SP1 was very bad, and I experienced horrible performance, but I then reinstalled it and it's brilliant now! It's really stable and I haven't had any of the daily reboots I used to have ever since.

(running Intel Core Duo)
 
How about reinstalling it? My first install of SP1 was very bad, and I experienced horrible performance, but I then reinstalled it and it's brilliant now! It's really stable and I haven't had any of the daily reboots I used to have ever since.

(running Intel Core Duo)
I set the service to automatic, it was set to manual, gonna see if that helps
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,015
Messages
673,498
Members
5,626
Latest member
FayWilley
Back