setting will not be saved

  • Thread starter gekko
  • https://www.osnn.net/admin.php?templates/thread_view.1970/delete&_xfRedirect=https%3A%2F%2Fwww.osnn.net%2Fadmin.php%3Ftemplates%2Foutdated Start date
G

gekko

Guest
I'm running XP Pro. When I go to: System
Properties/Advanced/Performance/Visual Effects and remove any checkmarks
from "Fade or slide menus, Fade or slide tooltips, or Slide open combo
boxes" , my settings will not save. I click "Apply" and "OK", but after 10
seconds , the checkmarks are back again. What gives?
Please help!
TIA
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
are you running any other programs such as Tweak XP or such? it can overrride the settings i've noticed since you can also change the setitngs in there
 
G

gekko

Guest
Thanks for answering, but no. If I knew where int he registry this was being set, I could edit the settings manually.
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,429
Members
5,596
Latest member
Joshua Liansky