• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Server Error when posting

Mecham

Vista bug finder
#1
EP just thought I would let you know while posting reply via VN on the main site crashed... I managed to grab a snapshot of the error for you, hope it helps.

Regards,
James
 

Attachments

fitz

Woah.. I'm still here?
Staff member
Political User
#3
I've gotten that error twice over the last month or so. ONce when sending a PM, and once when posting a news story.
 

fitz

Woah.. I'm still here?
Staff member
Political User
#6
The next time it happens (i should say if it happens), I'll note the times. The problem is (as EP said) it's so darn hard to trace because it isn't consistant.
 

X-Istence

*
Political User
#11
I just noticed, the original image attached contained a time, a time that does not fit with my story, thus I do not have an explanation. Give me more times though. I will see if I can find any info in teh logs.
 

fitz

Woah.. I'm still here?
Staff member
Political User
#15
lol.. It's not really a big deal to me. I did just hit back and try again. On the scale of importance, I would put this near the bottom of the list.

But it is still a bug that should be noted.

But, again, unless it starts to happen with increasing regularity, I would but this as a low priority to fix.
 

Henyman

Secret Goat Fetish
Political User
#16
i just has this, clicked "view new posts" and it came up. was ~16:02 GMT ;)

1st time it's happened.

<edit> seems osnn clock is 2 mins slow, would be 16:00 by osnn, 16:02 by my laptop </edit>
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies