SCREEN tear / flicker HELP! on XP

I

ironmaiden

Guest
I Just finished setting up my new system.
abit kr7a
leadtek Winfast gforce 3 ti 500
1800 xp +
RAID ATA 133
..and windows xp (hmm)

I install all the latest drivers, set the bios etc.
I then load up medal of honor (been saving it for this moment) set the res. and textures to high. it looks beautiful..THAT IS UNTIL I MOVE.
The frame rates are awesome except when i move it flickers and kinda pulls edges with movement. It's horrible. I ran 3dmark and it showed great frame rates. I switched my refresh rates, I changed the resolution throughout the entire spectrum?? I'm stumped. I also notice when I drag windows it has the same "tear/redraw flicker effect" I ran The NVrefresh rate fix as well but it still seems to do this. Ive tweeked with just about everything but nothing seems to fix this. I also tried another monitor.

I'm going NUTS PLEASE HELP.
THANKS
 
M

max

Guest
sounds like you have tried everything :(


I have a feeling that the graphics card Video memory is faulty .....


i dont know of any diagnostics software to check it .. can you take the card back ?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,005
Messages
673,461
Members
5,599
Latest member
Larry Chris