scannig ide drives... no arrays difined

F

Franky

Guest
Hi

A friend of me bought a mb msi K7T266 pro2_RU and a amd xp1700 but when he boot's the computer he get's scannig ide drives....... no arrays difined and the prossesor only shows 1100 not 1700 is this normal ?

Greetz Franky
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
Dec 6, 2001
Messages
2,006
Definitely sounds like he doesn't have the bios set correctly to recognize his chip and such, make sure he has the correct fsb speed set and such and that he has all his drives set up right.
 
F

Franky

Guest
THNX for the aswer !!!

witch all the drives setup coorrectly do you meen the masterl <-> slave configuration


Greetz Franky
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
Dec 6, 2001
Messages
2,006
yes, that and in the bios let it detect the drives on the primary setup screen then just have it use that instead of scanning for drives each time.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy? :(
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?

Forum statistics

Threads
61,978
Messages
673,285
Members
89,064
Latest member
Plesuvius