Sb128, my sound just disappeard

F

faumachine

Guest
Need some help here!

I was playing a divx clip in Media player and suddenly my sound disapperared.... I started my computer in Win98 and the sound was back, then I booted with XP again and there were no sound.

Tried installing new drivers...(the new ones linked from XP-erience)

Tried removing the PCI card and running on the onboard motherboard sound....

Anyone had the same problem?

What shall I do?

faumachine:confused:
 

Akash

OSNN Senior Addict
Joined
2 Dec 2001
Messages
350
anything odd in device manager?
conflicts and what not
 

Lonman

Bleh!
Joined
2 Dec 2001
Messages
2,642
Run a chkdsk [drive:] [/f] from Start> Run also. Something may have gotten cross-linked. If it has, uninstall the soundcard drivers, re-boot and let XP pick it back up again. Hope that helps.
 
E

existenz

Guest
Yep. The thing I like about Win XP is that they can automatically detect your drivers and reinstall them. Fixed alot of my problems. I just uninstalled them, and rebooted.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021