sb live - I know has been here lots of times

S

seahawkUK

Guest
I did get the whole sb-live thing to work with a little trick and the EAX , Audio HQ and Surround Mixer are working fine .

But there is some fine crackeling noise - what is that and how will I get rid of it ?
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
That is interfearence from data being pushed across the bus...your best bet would be to try changing the slot that the SB is in and make sure you downloaded their new drivers. also make sur ethe soundboard is not near your graphic card or near a harddrive controller if you use a PCI one
 
S

seahawkUK

Guest
sorry but I am not sure that I understand this , because the hardware is still where it was while I was running 98SE - the only thing missing is the updated VIA 4in1 - and I asked about the 4in1 here in the forum but nobody answered about that
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
Yes, the hardware was fine in Win98SE where it was, but with XP it's a little more finicky :) as I said you can try getting the via $ in 1's but if the problem still occurs your gonna have to try a slot switch most likely =/
 

Members online

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,592
Latest member
Rhilani