RunDLL

Richy

Beyond All Comprehension.
Joined
Jan 6, 2004
Messages
62
#1
One of my friends computers has an error that says...
"Error loading C\:progra~1\Common~2\ADDRES~1\cnbabe.dll"
"The Specified module could not be found."
Right when we sign on to Windows, which is XP btw, That error just comes up, and you can click ok but it just comes back, and even if you leave it alone and don't click ok it will just come back over and over until the entire screen is completely full with the error boxes. Does any one know what this might be and how I might fix it?

Thanks for the help,
Richy
 

albybum

Penguin Rancher
Joined
Feb 9, 2002
Messages
280
#2
Oh my,

INFO LINK - CLICK ME

Seems to be spyware. Try running a program like Lavasoft's Adaware. It should remove any remnants of those files.

It is connected to a program called BabeIE, seems to be spyware/jokeware. It has virus like behavior and spread, but does not have a destructive payload. It's there to more or less harass people.

If Adaware does not remove it, most updated virus scanners should pick it up as a joke program.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,427
Members
89,025
Latest member
Haniew