• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Radeon 8500 Prob????

C

Cyphre

Guest
#1
Hi guys

Got a bit of a problem with my Brand New Radeon 8500 128MB video card. When starting a couple games (Q3 engine it seems) my load times are huge.
My system was faster with my Radeon 32MB SDR!!!!!
Anyone have any ideas?
I have updated my MoBo drivers and downloaded the latest driver for the card but nothing helps
:confused: :confused: :confused: :confused:
 
C

Cyphre

Guest
#2
I was thinking of that but that is a load of workfor me to do
Mabe as a last resort !!!!!
 
C

Cyphre

Guest
#3
Guess i got some work to do then
Thanx Guys

Okay here is a question?
I am a bit of a nOOb when it comes to this but do I have to re-install or actually delete my windows partition.
 
C

Cyphre

Guest
#5
Ok then will i have to reinstall all my program that are on a different partition to re-assosiate them with windows?
 
#6
Cyphre let me know tyhe outcome!!

Cyphre,

after you format and reinstall windows let me know if you got better performance, because i just upgraded from a G2 MX 400 64MB to a G4 TI 4200 128MB :D and i do not want to re-install XP, i have way too much time put into it right now (ie tweaks, home networking, file sharing, etc) that has taking me days to get it the way i want it.....but i also feel that i could get more out of my G4 video card..... my 3dmark 2001SE score is only around 8450-8650, depending on some settings, (i reached 8850 once but i forgot what the settings were, stupid VIA 4in1 4.40's), well thanks in advance,

RaZOR

ps... also, do those scores seem right? nothing is overclocked

AMD ATHLON XP 1700+
256MB DDR PC2100 RAM
MSI KT333 ULTRA
MSI GEFORCE 4 TI 4200 128MB DDR
30GIG MAXTOR 7200RPM UDMA 5
30GIG QUANTUM 7200RPM UDMA 4
CREATIVE LABS SOUNDBLASTER LIVE! VALUE
PLEXTOR WRITER 16/10/40
MATSHITA 50X CDROM
 
C

Cyphre

Guest
#7
My Problem?????????

K Guys I formatted and reinstalled everything

No improvement :(

But on the upside I now know what the Problem IS
The VIA 4 in 1 drivers. AND the place i bought it from has a guy that works the counter who has had the same problem.
He has fixed it and from what he says it run beautiful now

But I can't get a hold of him till Teuseday!!!
Will let you know what happens!!!!
 

Members online

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,017
Latest member
keithgonzaal